Home
Waarom rugby?
De regels
Wanna play?
Onze club
Agenda
Stoere posters!
Contact

Wanna play?

www.rugbymeiden.nl

Gezocht: rugbymeiden in Dordrecht (en omgeving)

Durf jij de uitdaging aan? Doe eens een training mee!
Maar pas op: rugby is een verslavend lekkere sport.

Je kunt geheel vrijblijvend aan een training meedoen. Het kost niets en verplicht je tot niets. Gewoon, om het eens uit te proberen. Je traint onder begeleiding van een ervaren, professionele trainer. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt of misschien lang niet meer gesport hebt: je kunt direct meedoen aan de basisoefeningen en al snel genoeg ben je niet meer bang om in een oefenspelletje iemand omver te werpen.

We trainen op vrijdag- en/of woensdagavond op het rugbyveld van SC Emma in Dordrecht. Wat heb je nodig? Sport- of voetbalschoenen, sportsokken, een korte broek, een stevig shirt (als het koud is: wat extra warme kleding, lange sportbroek). Neem even contact op met onze teammanager, Bianca Meijdam: tel. 06-45732511 of mail naar rugbymeiden@gmail.com. Zij kan je vertellen wanneer de eerstvolgende training is. En kijk in onze agenda  of er nog speciale activiteiten zijn waarbij je ook kunt kennismaken met rugby!

In ons team mogen dames vanaf 16 jaar meedoen. Ben je onder de 16? Dan kun je met de jeugd meetrainen; neem contact op met Fabrice Monnier, tel. 06-21854078, of stuur een mailtje naar jeugd@emmarugby.nl.

Rugbymeiden buiten Dordrecht

Woon je niet in de buurt van Dordrecht? Dat is heel erg jammer, maar gelukkig zijn er meer rugbyclubs in Nederland met een damesteam! Klik op de plaatsnaam die het dichtst bij jou in de buurt is; je komt direct op de website van een andere rugbyclub.

Noord-Holland
Amsterdam
Castricum
Den Helder
Purmerend
Schagen

Zeeland
Middelburg

Drenthe
Emmen

Zuid-Holland
Delft: RC Delft
Delft: SRC Thor
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Sassenheim

Friesland
Leeuwarden

Gelderland
Arnhem
Nijmegen
Wageningen

Noord-Brabant
Tilburg

Overijssel
Enschede
Zwolle
Deventer

Groningen
Groningen

Utrecht
Driebergen/Amersfoort
Utrecht

Startpagina damesrugby